Karlsfors

1 Maj 2020 tog Josefina och David Larsson över denna vackra gård med sin spännande historia. Dom hoppas kunna förvalta denna plats väl, och ser med spänning fram emot våren med all dess grönska, och med dess brusande Silverfall som så häftigt ligger bara ett stenkast från gården.

Karlsfors Gård, eller som den benämns tidigare Carlsfors Egendom, har så många möjligheter, och vi jobbar för att skapa liv i alla dess byggnader. Till er besökare vill vi skapa energigivande minnen med en längtan att komma åter.

BUTIK

Butiken på Karlsfors och Konst på Karlsfors har samma entré. Från parkeringen till Silverfallet som finns nere på gården kan du kliva rakt in i en mysig och välkomnande butik med mycket vackra detaljer, inredning, möbler, dekoration, textil och i en mysig hörna i butiken kan du sitta ner med en kopp kaffe/te och en god glass. 

STÄLLPLATS

För dig som förälskar dig i området och vill hinna utforska mer finns ställplatser på parkeringen utanför.

Här finns möjlighet att koppla el, tvätta en tvättmaskin och torka den torr, laga mat samt diska i vår servicebyggnad. Det finns även dusch och handikappsanpassad toalett.

Vad som finns att göra kan du läsa vidare om under Upptäck Silverfallet Karlsfors. Vid frågor kring ställplats, ring Josefina på 070-385 45 15.

Läs mer på karlsfors.se