Integritetspolicy/GDPR

Föreningen Konst på Karlsfors är mån om din personliga integritet. Här berättar vi om hur vi behandlar dina personuppgifter och hur du kommer i kontakt med oss om du vill ändra eller få mer information om vi hanterar dina personuppgifter.

>Läs mer om GDPR på Datainspektionens hemsida.

Om Cookies (Kakor)

Konst på Karlsfors hemsida använder "cookies", som är små datafiler som lagras på din dator eller annan dator för användning med din webbläsare. Cookies används på denna sida för att ge användaren åtkomst till funktioner som finns på sidan.

Genom att godkänna användarvillkoren samt genom åtkomst till och användning av webbplatsen samtycker du till användningen av cookies. Samtycket kan även lämnas genom inställningar som du har gjort i din webbläsare. Om du inte vill acceptera cookies måste du lämna denna webbplats eller inaktivera funktionen i din webbläsare. Observera att utan cookies kan webbsidans funktioner försämras.

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Föreningen Konst på Karlsfors hanterar dina personuppgifter på följande sätt:

Dina rättigheter enligt GDPR

Samtycket är frivilligt och kan alltid återkallas. Du har alltid rätt att få dina personuppgifter rättade eller raderade. Du har också rätt att få ett registeruppdrag med de uppgifter som vi har lagrat om dig.

Allmänt om vår hantering av dina personuppgifter i vårt medlemsregister

Vi sparar bara dina personuppgifter så länge som du är medlem, utställande medlem i konstföreningen eller tills vi fått information om att du inte längre är med i föreningen.

Vi samlar in adressuppgifter, e-post och telefonnummer för att kunna kontakta dig. Vi använder uppgifterna för att kunna skicka information, e-post och nyhetsbrev med nyheter, inbjudningar och information från styrelsen.

Personuppgifter sparas även vid intresseanmälan till utställningsplats i föreningen för att kunna kontakta dig vid eventuell inbjudan till utställningsplats. 

Vi samlar in statistik för att kunna använda som underlag vid förbättring av användarupplevelse. Statistiken innehåller inga personuppgifter utan bara information om hur du anonymt rör dig på sidan. Vi lämnar ej över uppgifterna till tredje part.

E-post

För att kunna behandla dina frågor via e-post sparas konversationen och dina kontaktuppgifter.

Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev sparar vi bara e-postadresser. Du kan när du vill avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev genom att använda länken längst ner i nyhetsbrevet.

Anmälan till kurser/workshops

När du anmäler dig till våra kurser/workshops godkänner du också att vi får lagra uppgifter om dina personuppgifter och dina val. Uppgifterna används för att kunna skicka information om kursen och inbetalningar. 

Kontakta oss:

Har du frågor kring hantering av personuppgifter? Kontakta Malin Andersson, info@konstpakarlsfors.se , ordförande i föreningen och webbansvarig. 

Skriv din text här ...