Butiken på Karlsfors

Josefina Larssons mysiga inredningsbutik. Konst på Karlsfors har inget ansvar för butiken men vi berättar gärna att den finns! ;) Kontaktuppgifter längst ned på sidan!

På Karlsfors gård huserar i en av de gamla svinstallarna en mysig och personlig inredningsbutik. En butik där du kan hitta något nytt till ditt hem, till dig själv eller något att överraska en vän med på födelsedagar eller andra högtider. 
Det finns mycket fint från bland annat Bruka design, Stockholm, Affari of Sweden, A Lot Decoration, Ståhl, Fondaco, Society of Lifestyle, Boel & Jan, Hinza, Gullakrokens Fårskinn, Grafitgrå, Ernst, Ib Laursen m.fl. 

Karlsfors är även Infopoint för Skövde kommun, vilket innebär att det finns broschyrer och foldrar med information om mycket av det som den vackra bygden runtomkring har att erbjuda. Information som gör det lättare för dig att utforska, smaka och uppleva den vackra Vallebygden.

Butiken på Karlsfors finns både på Facebook och Instagram under namnet @butikenpakarlsfors Här uppdateras kontinuerligt om vad som händer i butiken, på gården, spontanöppningar mm. 

Riskgrupp
Om du är i riskgrupp och önskar komma till butiken utöver ordinarie öppettider, Hör av dig eller skicka sms till Josefina på 070-385 45 15  så går det jättebra att boka in det. Vid önskemål kan även konsthallen och arbetarlängan öppas upp i den mån det just då pågår en utställning här.

Tjejkvällar mm
Det går även bra att boka in till exempel personalgrupper på en trevlig eftermiddag/kväll i butiken. Vid önskemål kan även konsthallen och arbetarlängan öppnas upp i den mån det just då pågår en utställning här.

Öppettider
tor-fre 11-18
lör-sön 11-16

Varmt välkomna året runt!

Kontakt:

Josefina Larsson, 0703854515
www.karlsfors.se